Rumba!!

Nå har jeg værtr på trinn tre av ialt 8 trinn på salsakurset, og jeg vil påstå at jeg ikke er noen dreven salsadanser enda, men det begynner å nærme seg. Jeg kan optil flere kombinasjoner, eller turer som det også blir kalt, og det er ikke lenge før jeg kan begynne å by opp frekke latino babes til dans når jeg er på byen. Gleder meg til Mexico turen..
Opppussingen går fremover, og nå mangler bare vannet, så er det nye kjøkkenet ferdig. Da gjenstår bare soverommet og badet.
Jeg føler at ting begynner å gå veien.

Ha en virkelighetsfjern dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.