Pussig TV underholdning

Jeg ble sittende hjemme å titte på TV`n i går. Der ble jeg servert ikke mindre enn 90 min med nudistfilm på Z-TV. Her var det ikke snakk om filming kun over beltestedet,neida.. Handlingen var cirka som følger; En camp med eldre overvektige nudister og en camp med unge vellskapte nudister. De hadde levd mer eller mindre fredlig side ved side i mangen år. Men etterhvert ville de unge og vellskapte overta campen til Onkel Eddie. Da ble det grining og kasting av skjellsord. Det gikk så langt at de to campene måtte spille sandvollyball mot hverandre for å løse opp i flokene. De unge tapte og måtte forlate området. Da var Onkel Eddie glad og fornøyd der han gikk og strøyk seg på vommen.
Filmen var i nydlig regi av Scott Rosenberg.

Filmen ble forøvrig fordøyd sammen med betydlige mengder martini, oliven og øl. Olven ble etterhvert satt til side for å gjøre rom for mer martini.

NRK2 hadde også en film på programmet. Der innholdet var Polske dansere som prostituerte seg.

For en herlig søndag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.