A-HA konsert i Dødens Dal!

I går var den store dagen. A-HA opptrådte i nabolaget. Forventningene var høye og ble sånn delvis innfridd. Fra jeg var barn har alltid A-HA vært blant mine favoritter. På konserten i går fikk vi servert de fleste gamle gode slagerne. Hunting High and Low, Stay on these Roads, Manhattan Skyline, Take on Me, The Sun always shines on TV.. Helt sweet! Stay on these Roads var best. Take on Me skuffende (den gode gamle synthen er nesten borte; selve sjelen i de gode gamle A-HA sangene). I tillegg ble det spilt en del «nye» sanger. Disse duger jo, men de blir litt tamme etter min smak. Lyden i «Teltet» var også litt skuffende.. Det va litt sjiberen.

Alt i alt; helt grei konsert. A-HA vil alltid være sjefe uansett. Sånn ellers har jeg vært på Turboneger konsert (syyyyygt bra liv, men ikke helt min musikk), Span (sweet!), Kashmir, Briskeby og Cardigans. UKA-03 er over. Jeg er fornøyd! Mye øl er konsumert. Lommeboka er tom. Nå gjenstår kun 4 eksamener. Lett!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.