Gamlebyen; et kjent fenomen

Sitter nå i Molly, etter en humørfyllt helg på Sola, i Sandnes og Stavanger.
Torsdag var det BI-kro. Har hørt mye om festligheter der, men det var forholdsvis rolig. Studentene begynner nok å få eksamensnerver.
Fredag var også rolig. På handletur med mor til Kvadrat. Fikk meg 6 par nye sokker, og skotrekk i neopren. Nå blir jeg ikke lenger våt på føttene når jeg sykler til skolen. Tror mor har reddet meg fra lungebetennelse.
Videre bar det til konsert med «Klovner i Kamp». Vi var nok de eldste betalende der inne, men det var artig. Begynner å digge den nye skiva nå. Fredagskveld ruslet vi rundt i Sandnes. Hadde tenkt oss på Madame Aase, men det var stengt! Er flau over å aldri ha vært der. Sandnes er og blir Sandnes. Folkene ser like ut. Alle kjører samme stil, og uteplassene er og forblir råtne. Selvfølgelig er alt hva du gjør det til, men jeg savner ikke byen. Ikke litt engang. Det som var litt artig var at kebaben hadde fått en konkurrent. Fisk- og skalldyrbua hadde nattåpent! Her fikk man fiskekaker til 10kr/stk. Det er et bra alternativ til rullekebab. Kastet meg på noen innbakte reker.

Lørdag dro vi til den store helten Henning Lura. Lite sprell og lite baluba, men en artig kveld. Traff mange kjente.

Bursdagsfeiring hos farfar på søndag. Etter vafler og fløtekake valgte vi å gi «The Matrix Revolutions» en sjanse. Filmen skal få en ny sjanse, da jeg sov gjennom hele herligheten. Irriterende. Ikke på grunn av filmen, men på grunn av lite søvn.

Er skikkelig misfornøyd med mitt tastede innlegg. Nå begynner hardkjøret på skolen. Full skjerpings. Go girl. You can do it.

Jeg skal prøve å skrive litt morsommere. Liker å få folk til å le. Litt lettere IRL, men det lar seg gjøre. Det MÅ la seg gjøre.

Fis og promp.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.