Hjemme i Sandnes.

Torsdag var det voirspeil hos Hein og Ann Dorholt.Her klarte Ann å overbevise meg at sake(sprit brygget på ris) er like lett å få ned som all annen sprit. Videre tok vi turen til BI-kroen i Stavanger. Selve lokalet var svært skuffende. Tror faktisk de kunne brukt det samme lokalet til et mennighetshus eller barnehage på dagtid. Noe som alle satte svært stor pris på, var at en fisherman-shot ikke kostet mer enn 10kr. Så jeg åpnet lommeboken for meg og Anders, som naturligsvis gjorde at promillen steg litt over normalen. Senere forsvant Anders sporløst, tror han snakket om «one night stand», en eller annen plass. Ettersom at jeg ikke fikk tak i Anders bestemte jeg meg for å ta bussen hjemover, men skuffelsen var stor da det viste seg at busser ikke går kl 02.00 om natten på torsdager. Men heldigvis fikk jeg ordnet meg en taxi for fattige 350kr.

Fredag var det duket for bryllupsfest(Borgerlig vel merke) på Gamlaverket i Sandnes. 7 retters middag, ny vin til hver rett, øl ,konjakk og mer øl. Jeg var kameramann for kvelden, og fikk selvfølgelig festet masse sprell fra svigers til Ingvild og Preben.

Lørdag samlet hele Madsen-slekten seg i Odinsgate til kolkbord, champange og kakefest. Overhodet i vår «La familia», Don Tore ga paret sin velsignelse, mens champangekorkene sto i taket. Senere på kvelden kom venner av Preben og Ingvild for å feste videre.

Søndag fikk jeg, Smelli, Peder, Trashie og Hein sett «Matrix Revolutions» 6/10.

Nå er jeg tilbake i molly, en smule redusert etter 3 dager i strekk på fylla. Men jeg digger innpå med vitaminer, satsee på at alt er som det skal til helgen igjen .

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.