Jubba jubba. Ahaa, ha.

Senen er en gammel gjyngehest, gitaren er en skinke, aaaaaaaaa
Helgen har vært svært avslappende. Fredag, etter at jeg hadde vært og svømt, var jeg på kino og så Matrix 3. 90 kroner kostet plutselig biletten. filmen var ikke av de beste, 46 får holde.
Etter filmen gikk vi og tok noen øl, før det bar rett i seng.
Lørdag dro jeg til byen for å få tak i en reiseguide til Mexico. Siden jeg først var i byen, kunne jeg jo klippe håret og kjøpe ny sykkelslange. Jeg gikk en tur innom Nordli bokhandel der det var en eller annen forfatter som fortalte fra boken sin » 52 viktige byer verden rundt» eller noe sånn, og viste lysbilder fra disse byene. Ganske interessant. På kvelden slappet jeg av med TV og ingenting annet.
Søndag var det Rally og rydding i leiligheten, for i dag kommer rørleggerene og begynner å fikse bad og kjøkken. Nå er jeg straks husløs, og må søke ly hos mutter og fatter. Det skal bli spennende å se hvor lenge jeg holder ut å bo der.

Ha en fin dag full av forsoning og håp. Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.