Mye ferie

Jeg koser meg jo som kjent med skolegang når jeg har fri herifra. Å ha fri og gå på skole er igrunnen som en slags ferie, det samme synest jeg når jeg er her ute. Der er en slags ferie å ikke gå på skole. Det vil jo da si at jeg har ferie hele tiden.. Ganske greit. Det er jo ikke helt sant at jeg har fri her da, sekken er med å den er full av kunnskap som etterhvert skal fordøyes av undertegnede.. Hadde en liten oppsumering i dag, jeg har mye å ta igjen. Viss jeg legger meg på et kapittel eller tre om dagen så blir jeg ferdig med alle bøkene lenge etter eksamen. Ingen befriende tanke forresten. For de som har fått med seg nyttårsplanene mine så er flight 301 02/01 utsatt til 03/01. Dette er med på å gjøre reiseplanene ekstra vriene.. Men jeg er fortsatt ved godt mot. Nå melder arbeidslysten seg igjen og jeg skal stroke en brønn.

God morgen alle sammen!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.