Nå går det så meget bedre!

Ja det var nesten sånn det kunne høres ut når vi hadde møte med ledelsen i butikken her ute. Vi er flinke, vi klarer målene våre, vi er i en god trend. Vi gir oss bonus.. Bonuser er gode greier. Skal være firefighter i Trondheim fikk jeg beskjed om for litt siden. Muligens en helge opptreden der?? Vi hadde besøk av en kar som hadde bodd på Svalbard en tid, Stein P. Åsheim het han. Fikk ikke anledning til å gå på foredraget hans, men det var sikkert bra. Han hadde sikkert noen triks å komme med når det gjelder å få tiden til å gå. Sikkert lange dager på Svalbard også? Aker Kverner har en artig innstilling når det gjelder jobber; «..ingen jobb er så liten at det ikke tar 14 dager å gjøre den»

Husk å bruk rekkverket neste gang du går ned trappen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.