Josefine Holmestrand (venstre) 19år!

Anders og Carina holder rundt hverandre på toppen av en fjelltopp

Sender mange klemmer over dammen i dag. Vår alles lille skrikerunge, Josefine, er i dag 19 år. Jenta befinner seg for tiden i Boulder, Colorado, der hun er på daglig pudderjakt. Vi her i regnfyllte Bergen er ikke misunnelige. Dersom vi føler for det tar vi bare Spiegel opp til Bergenshallen der vi kan raile og balere så mye vi bare vil. Forresten, vi har jo hatt mildvær, alt er borte. Sjekket også webcamen fra Hordadalen i dag. De meste av godstoffet er sporløst forsvunnet der óg.
Jeg ER misunnelig. Griner meg til søvn hver kveld.

Josefine er en smart liten jente. Etter at hun har fått vintersurfet i noen måneder, drar hun kun innom gamlelandet en kort periode, for så å sette snuten mot Australia. Der skal hun sommersurfe. Ryktene surrer også om et legestudie på en ca. 7 år, men den unnskyldningen er det få som ikke har gjennomskuet.

For akkurat et år siden skulle Madsen, Marius og meg på babesfest i Odda. Madsen hadde kjøpt en nydelig gave. Spiegel og meg dro fra Røldal, mens de to resterende fjompene dro fra gamlebyen. Hva skjer? Madsen og hans dysleksi var tydeligvis ikke helt på bølgelengde denne fredagen. Sand og Sauda ble forvekslet, så det ble vorspiel på feil båt. Mao, jeg fikk alle babesa for meg selv.

Noen kjenner også Josefine under det forvirrende navnet «Carina», derav mailadressen carina_fossaaen@hotmail.com. Hun setter pris på mail fra alle og enhver.

Er glad i deg. Irriterende glad i deg.

-Fred (høyre)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.