Tommy Sparøy 21 år!

Tommy som russ og med langt hår

Forferdelig mange bursdager i november. Neste kar ut er trønderen Tommy. Denne Tommy er en artig skrue. Han har vært den største pådriveren til hekkan-prosjektene vår, noe jeg verdsetter ubegripelig høyt. Uten deg hadde jeg ikke hatt en promille av alle galskapminnene de siste åra. Tommy skyr intet. Høyder, brennmaneter, fetaoster, smerter, busker, vann. For Tommy er alt en lek.

Han har klart å sjarmere en søt jente i senk, Henriette. Har dessverre ikke fått gleden av å treffe denne herligheten, men håper at dere ler mye av hverandre oppe i mokasinland. Vi bergensere MÅ prøve å få finansiert et besøk om ikke alt for lenge, og vice versa.

Håper du får mange fine kaker i dag, Tommy.
Kyss og klem, Anders.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.