Tegn på sunnhet?

Satt i går kveld og slappet av på 317. Zappet rundt på TV`n og kom til å se på en gammel sykkel film. Tydlige tekniske fremskritt på sykkelmarkedet også. Men en ting som fanget min interesse var en samtale mellom to personer, den ene var syk. Den syke hadde nettopp fortalt at han kun hadde noen få dager igjen å leve. Den friske ser spørrende på han og sier»..hvordan kan du være syk? Du har jo bart og allt»
Ble bart virkelig sett på som et tegn på sunnhet? Lege vitenskapen har nok strakt seg betydlig siden den gang. Hvertfall de fleste plassene i verden. Det er vel bare blant våre trønderske landsmenn dette henger igjen. Men det gjør jo forøvrig mokkasiner og skinnvest også…

Ha en dag hånd i hånd med natur medisiner..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.