Blood in blood out!

Nytt lag er påmeldt til Indoor Football Bergen, til helgen. De som er bankers til nå er:

Kaptein og toppscorer Henning «TOTTI» Madsen, som blant annet har erfaringer fra 2 tidligere turneringer.
Bjørn Rune «BAMBI» Bjørnsen, lagets kverulant og fisker, melder også sin interesse.
De som er noe mer usikkre, er: Marius «BAD BITCH» Bredal Hesby, lagets keeper uten keeperhansker.
Knut «TØFFEL» Haehre, står oppført med en 1 målscoring i feil mål. Og 1 mål etter en lissepassning (en passning som er umulig å bomme på) fra Henning » TOTTI» Madsen, denne gang i rett mål.
Peter «SILÅ» Martinussen, lagets suverene sistevalg som keeper. Grunnet en turneringsrekord som sil i eget mål. Hele 7 mål i eget net, i løpet av 15min.
Frode «BIGFINGERS» Ravndal, er lagets nye spiller. Hentet inn etter rykter, fra fortrolige kilder, som sier at han har Bergens lengste fingrer.

Det vil bli holdt en siste samling på fredag, i lehmkuhl-hallen. Så alle så kan tenke seg å spille på laget vårt, bør møte opp til trening, kl 18.00.

1 av 4 kamper starter; Lørdag kl. 12.15, og siste kamp spilles kl. 14.00.

Denne gang kaller vi oss for o-ren Ishii.

Pulje 10

Lag 1 Tsigalko
Lag 2 The Holy Ones
Lag 3 Pila Pedalis
Lag 4 O-ren Ishii
Lag 5 Droltespor

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.