En lenge etterlengtet ? oppdatering .

Det begynner å bli en stund siden sist jeg fikk skrevet et skikkelig innlegg her, Dette har sammenheng med at jeg har mye å gjøre på jobben og at jeg for tiden har besøk av Max Mekker og rørlegger kompisene hans hjemme hos meg. Dette medfører at jeg fortiden har tatt plass på gutterommet hjemme hos de gamle. Det høres kanskje kiipt ut å flytte hjem etter 9 og et halvt år hjemmefra, og det stemmer. Det suger Big Time.
Alt er slik det pleide å være. Jeg lurer på om det er noe magisk med gulvteppet hjemme, for hvis jeg slenger skittentøy på det, blir det plutselig borte, for så å dukke opp igjen etpar dager senere, rent og ferdig brettet. Jeg har forsøkt dette på teppet hjemme hos meg selv, men det eneste som skjedde der, var at det la seg enda mer støv på teppet. Derfor er teppetr hjemme hos meg nå byttet ut med parkett, så får vi se hvordan det går.
Videre så har jeg god tid til å lese bok nå som jeg bor hos de gamle. Det er ikke alltid så spennende å sitte i stuen å se på Da Capo ++ med fosilene. Da trekker jeg meg heller tilbake til rommet mitt og leser litt i boka mi. Nå for tiden går det i «Marekors» av Jo Nesbø. Den er knall bra og den anbefales til alle som gidderhar tid til å titte mellom to permer isedet for å sitte forran kopekassa å se Da Capo. Hvis noen av dere har lest noen tidligere bøker av JN, kan jeg fortelle at denne er helt i toppklasse. Den har et litt «mørkere» preg enn de tidligere bøkene. Dette gjør den ikke mindre spennende hvertfall.
I går kom jeg meg opp på Tryvann og fikk prøvd Kermit litt på sneen. Det føltes godt å dra litt i brekket igjen. Kermit storkoste seg :-)

Ha en fortryllende god dag.
Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.