Harald Eia & Bård Tufte.

Etter et tips fra min gode venn Gunnar, om at et skattekammer av gamle serier, fra lillelørdag, åpen post og ut i vår hage, bare var et lite klikk unna på www.nrk.no. Måtte jeg selvfølgelig ta en tur innom. «Min drømmeserie» med pommes frites gutta; Jan Tore Og Vidar fra Arendal, er bare helt konge. Dette er helt klart min store favoritt….. Resultatet ble at jeg ble sittende i 2 timer å storkose meg, med lattelig mange episoder med bla «lillelørdag». En dobbel dvd med «Lillelørdag» er ute for salg, tipper dette blir en stor slager under juletreet i år.

Eneste de kerver, er at du registere deg med en e-mail, og vips så har du mange episoder med lillelørdag, åpen post og ut i vår hage foran deg.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.