Alt er 50/50!

I dag ble jeg vekket, fra min dype søvn, av at mobilen min ringte rundt om 12 en gang. Jeg så som vanlig på nummeret, som denne gang viste seg å være skjult. Så jeg tok et godt magedrag, for å prøve å ordne på sovestemmen min best mulig. Og i det jeg svarte Henning Madsen, kunne jeg hørre en bergensk talende mann i andre enden. Og det var nettopp i dette øyeblikket, at jeg innså at det kunne være en høytståendes sjef, fra en av de mange plassen jeg har søkt jobb på, her i Bergen. Jeg kom til å tenke på, 50/50 teorien til Ståle aka Guffen, en av memberene til daimgjengen. Han hadde nemlig fremlagt en teori, under en av hans mange sene kvelder i dokkebakken, om at alt her i verden er 50/50. Det er bla annnet 50/50 om man dør eller overlever hvilken som helst dag. Quote Ståle: «Enten kommer det en man inn og dreper meg nå, eller så kommer det ikke en mann inn, alt er 50/50! «. Det samme var det i mitt tilfelle, tenkte jeg, enten får jeg jobb nå, eller så får jeg ikke. Men dengang ei, suffelsen ble stor, da det viste seg å være fra aetat. Men et lite plaster på såret var at de hadde innvilget søknaden min om 100% ledighetstrygd, i tilegg til at jeg får forsette på kveldskole. Så fra og med 1 desember får jeg utbetalt 8300kr i måneden. Men det er likevel surt å vite at jeg hadde en 50/50 sjangs fra å få meg en jobb i dag. =)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.