Saved by the (taco) bell

For 5 minutter siden kommer fungerende gruppeleder (Svein) bort til meg og Benedikte og spør: «Kan en av dere jobbe i Stockholm på nyttårsaften?» Benedikte svarer at hun kan litt lite om det som skal gjøres der, men jeg har ingen unskyldning. Sukk. Svein forteller at det blir jobbing dagen før nyttårsaften, men nyttårsaften trenger vi ikke sitte i banken på natten, men vi må holde oss edru. Morsomt det tenker jeg. Edru på byen i Stockholm nyttårsaften Jaaaah. Så forteller Svein at det blir jobbing på natten etter nyttårsaften også. Da dro Ping fram esset han hadde i ermet: -Pappvinturen. Åh, da kan jeg ikke likevel. Jeg skal fly fra Gardermoen tidlig neste morgen. Huff så synd..
Pappvinturen har allerede medført en god ting over 1 mnd. før avreise. Jeg gleder meg bare mer og mer.

Ha en dag full av gode unskyldninger..

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.