Flytting, opptur og nedtur

Nei, jeg har ikke glemt passordet mitt til kaskjer. Har bare hatt en hel del å sysle med den siste tiden. I den nye jobben blir det lite tid til å surfe/blogge, og hjemme har jeg et par jenter som krever oppmerksomhet (spesielt den ene). Men jeg klager ikke, har det helt topp både på jobb og hjemme.

Neste helg er det flytting. Blir en stor opptur å få seg et litt større krypinn. Samtidig er det også her nedturen som tittelen antyder kommer. Tydeligvis er ikke internet-utbyggelsen veldig stor i et lite område hvor vi flytter. Noe som betyr at vi i prinsipp bare har to valg. Enten 0,5Mbit til 300 SEK/mån, eller 2Mbit til 470SEK/mån. En liten prisstigning i forhold til vårt nåværende abbonnement. 0,5Mbit er jo litt lite og 2Mbit er litt dyrt. Tror forsåvidt ikke at dette blir et alvorlig problem, men det var den største nedturen jeg kunne skrive om :)

Return of the king er bankers. Har bare en flytende avtale om å se den med noen venner i Helsingborg. Kan hvertfall garantere deg, Massen, at jeg ikke er i Stockholm den 21. desember. Vi ankommer gamlebyen 20. desember, og regner med at et kinobesøk er aktuellt på¨søndagen. Når er frist for å melde seg på dette?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.