1 måned med lesing og trening.

Fra i dag av og frem til jul har jeg skrudd på den seriøse Anders. Dette blir en fornuftig og billig måned, noe jeg trenger.

I natt drømte jeg mye. Snø var selvfølgelig et viktig moment. Var på snøscootersafari i Røldal. Skulle også hoppe fra en båt, men droppet det. Grunnen var Ole Kristians skrekkfulle beretning om forrige forsøk, da en stakkar ble oppspist av måker. Måkemat var noe jeg ikke følte meg spesielt egnet som, så vi gikk over til plan B. Hva plan B var, er noe usikkert, men brennevin var en prioritert ingredisens. Typisk Ole Kristian.

Helgen har gått til hiphop. Marius og meg var på Agora på fredag for å høre på Tommy Tees platesnurring. Agora er utvilsomt plassen for oss. Mye, mye, mye fet musikk, og skikkelig, skikkelig, skikkelig mange flotte jenter.
Lørdag gikk med til feiring av Randees 20-årsdag. Et pent pyntet dokkehus ga henne en verdig bursdag. Videre gikk turen til Kvarteret. Dörty Oppland varmet opp for Equicez. Dette er tredje gang jeg ser Equicez live, og de skuffer ikke.
Dörty Oppland er like overkule som vanlig, og jeg liker det.

Over og ut.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.