The battle continues ..

I går kveld 22.00 setter Henning på musikk. -Bittelitt høyt tenkte jeg. Ganske riktig! 22.03 smeller døra i Molly opp: «Kan ittj dere skrune den musikka, sjø. Vi sit å læs til eksamæn». Greit. Det var litt høyt.
22.16 smeller det i Molly, og det er tydelig at de under oss har funnet frem kosten. Trønderen kommer igjen rasende opp trappene, og jeg møter han i døra. Han finner ikke en eneste lydkilde, og beklager seg med at det må være de andre naboene.
22.19 Dunkinga gjenopptas. Vi hører ikke en eneste lyd, og kan ikke fatte hva de under oss syter for. Henning, Anders og meg stormer leiligheten deres for å se om de hører noe som ikke vi gjør. For et syn som møtte oss:
«Luggen», som Marius har døpt han, ligger med ørepropper i senga. Han andre kompisen ligger under pulten og dunker i veggen med en kjevle. Vi hører ikke en lyd. De påstår at det VAR høyt, men at de har roet seg nå, men allikevel fortsetter de å dunke i veggen. Vi går opp igjen, og etter 2 min. fortsetter smellinga.
Disse to sutrefolka har sagt at de ikke betaler husleie denne måneden siden vi bråker. Huseier sender advokatene sine på oss, med krav om at vi skal erstatte tapet. Etter hendelsen i går, tar vi til motangrep, og rapporeter om hvilke folk som egentlig bor under oss.
Vi skal nå ha en grundig inspeksjon av Molly, hvor vi tester lydnivået.
Nå er kampen i gang!