Av jord er du kommet, til jord skal du bli. Av jord skal du igjen oppstå.

Forrige uke mistet Pelle bestefaren sin. Jeg ble godt kjent med «Beste» i løpet av de årene Pelle bodde hosover «Beste og Nanna» Da jeg i går leste at Erling Th. Lund swkulle bisettes fra Nye kapell, Vestre gravlund i dag klokken 1230, bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst til å gå i begravelsen.
Da jeg sto utenfor så jeg alle de gamle veteranene fra Bestes tid i FN tjeneste i Afrika og Mellom-Østen. Det kom til å bli et fullsatt kapell. Jeg gikk inn sammen med de andre sørgende, men først godt inne i kapellet så jeg at det sto «Lolo» på flyeren jeg fikk. Jeg var ukjent med dette kallenavnet og leste nøyere. Død 1911 -02, Født en eller annen gang i 1930!!! Beste var jo over 80. Det viste jeg jo. Her var det noe alvorlig feil. Det var ingen vei tilbake. Jeg kunne ikke likegodt snu og gå som kjerringa mot srømmen (av tårer). Jeg var nødt til å overvære hele bisettelsen.
Bisettelsen var fin den, men den gikk ikke så dypt inn på meg, da jeg ikke kunne si at jeg følte sterke bånd med denne «Lolo».
Etter 55 minutter, bar det ut, der jeg så at det var flere kjente. Nicoløay Astrup (en kompis) var tudeligvis kjæresten til barnebarnet til Lolo, og Mie (en veninne) var tudeligvis veninnen til dette barnebarnet.
Jeg hastet fort videre uten å vise min dummhet altfor mye, men tilbake på jobben var det mange som fikk seg en velfortjent og god latter.

Ha en døds-bra dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.