Mail en venn.

I dag bestemte jeg meg for å skrive en e-mail hver dag. Dette kun for å være hyggelig, og opprettholde bånd. Tror nok det blir en suksess. Den heldige i dag er £ukasz Piotr Ziò£kowski, fordi han er den første i adresseboken min.

Ellers har jeg vasket, lest og trent i dag. En helt normal dag. Til middag hadde jeg nudler med mais, løk og ost.

Problemene i Molly fortsetter. Mens jeg vasket i dag hørte jeg på musikk. Litt høyere enn normalt, men ikke det jeg definerer som høyt. Folkene i leiligheten under kom opp og kunne meddele at neste gang vi spilte musikk ville de ta sikringen. Dersom det skjedde måtte vi selv ringe til huseier for å forklare situasjonen og få tilbake sikring. Dette ville også resultere i at vi må betale husleien for dem.
Unger og mjælk!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.