«Jeg anbefaler ikke å gå den turen alene.»

Var innom Bergen Turlag i dag. Gikk til anskaffelse av kart, råd og erfaring om turen på lørdag. Det er nå endelig at det blir på lørdag, og det er endelig at jeg skal gå alene. Det blir kun meg, min 8 år gamle minidisc uten ekstra batteri, og en Kvikk Lunch. Turen er på godt over 3 mil, med en samlet høydeforskjell på over 2000. Målet er å klare dette på 7 timer. Normal tid er 9 timer. Mine eneste bekymringer er mørket (er ikke mørkeredd, men blir vanskelig å finne frem), og skona mine som er langt fra vanntette.

Dagens mail gikk til Grunde. Helt tilfeldig. Jeg lurte på hvordan det gikk med treningen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.