Julen nærmer seg.

På mandag er vi i gang med julekalender her i molly. Etter ukevis med kverulering, følte Bambi at tiden var inne for å lege alle sår. Han gikk derfor til innkjøp av 4stk sjokoladekalendere til oss mollybeboere, noe som ble satt stor pris på.
Lite som skjer i molly fortiden, bortsett fra noen klager om høy musikk her og der.

Ellers har jeg vasket, nerdet og laget en plan for morgendagen som innebærer lekser. En helt normal dag.
Til frokost hadde jeg Pannekaker med sukker og bringebærsyltetøy. Pannekaker i pose ble kjøpt på rema og kostet 11kr.

Middag besto av en egenkomponert pizza. Bestående av:
* 1 pizzabånn kjøpt på rema.Der selger de en 3pakkning med pizzabånner til kr 20
* 200gram kjøttdeig, ikke den med svinekjøtt,men den med storfe.Denne også kjøpt på rema til 30kr for 400gram. Delt på 2 blir detter kr 15.
* 1 halv boks med mais som ca koster 7kr, men delt på 2 blir dette kr 3.50
* 1 pose med pizzasaus kr 10, brukte bare halve, så da blir det delt på 2 igjen. Svaret blir da 5kr.

Totalt forbruk blir da etter en nøye kalkulasjon: 30kr. Med andre ord så kostet middagen min i dag 30kr. Til pizzaen drakk jeg Fun light saft med appelsinsmak, den kostet 30kr på rema.Denne skal gi meg 10liter appelsinsaft(blandingsforhold 1+9=10l).

Målet mitt i morgen å prøve å komme meg utenfor en tur. Har de 2 siste dagene ikke vært utenfor dørene til molly!

Dagens mest spillte sang: AHA – Stay on these roads. Tror jeg har hatt den på repeat siden jeg lastet den ned i dag kl 15.00.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.