Sliten

Startet bra med mange timer på skolen. Har i dag vært i prat med studieveileder, og mine kommende år ser ikke helt bra ut.

Bambi og meg tok turen i Sentralbadet i dag. Mitt første byks fra 1-meteren kunne blitt ganske så katastrofalt. Jeg landet regelrett på en liten kid som ikke gjorde en katt fortred. Karen var ikke i veien, men slappet av ved bassenkanten. Med andre ord er jeg sjeleglad for at alle mine bein og mine tenner er i behold i dag. Badevaktene kom springende (selvfølgelig i slow motion), men det endte godt. Karen kom seg inn i garderoben, og vi så ikke mer til ham. Kroppskontrollen min kunne så absolutt vært bedre. Det ble for lite trampoline i sommer. Backflippene er dårlig tima, og stilløse. Mistyene er langt der fremme, Lincoln har kroppen min glemt, og D-spinnen er en dårlig kopi av Mollberger (også kalt Molly). Det eneste jeg har full kontroll på er bomba (opp-ned). Fikk høre «EN GANG TIL!» fra kidsa da jeg kjørte varemerket fra 3-ern.

Har blåst 25-kronersbudsjettet mitt i dag. Har brukt 170 smack på bading og matvarer. Det er ÉN uke det!

Dagens mail gikk til Smelli. Konseptet ser ut til å bli en suksess.

Klokken nærmer seg 21, og jeg skal binge. I morgen blir en lang dag. 400 gram helnøtt ligger i kjøleskapet.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.