Love Actually: Kjærlighet på en måde

Var en tur på kino i går (midt oppi alt eksamens-stresset). Filmen som snurret var «Love Actually»; en sweet film om kjærlighet, vennskap og sånt kliss som vi gutter egentlig ikke liker (..å innrømme hvertfall). Men denne filmen var noe helt annet. Litt trist (jentene gråt), men framfor alt: Morsom. Ikke hysterisk morsom, men sånn humre-morsom.

Dette angrer jeg gjerne på at jeg sier: Filmen er søt. Da jeg forlot salen smilte jeg ekstra bredt. Kanskje var det fordi filmen hadde gjesteskuespillere som Denise Richards, Claudia Schiffer og hun baben i 24. Eller kanskje var det rett og slett fordi filmen var så dyktig bra lagd.

Filmen høres ut som en standard sviskefilm. Hugh Grant er med og da burde det være litt sviskete. FEIL. Filmen er stor. Anbefales!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.