Mission: Failed

Anders er våt og lei på toppen av Lyderhorn

Levels complete: 3/7
Hadde litt dårlige forutsetninger da jeg startet i morges. Madsen var superbuddy da han kjørte meg ut til start. Der møtte vi to eldre damer med en drøss med bikkjer som fortalt meg at det var livsfarlig å legge ut på tur i dette været. Fottur har i mine øyne aldri vært livsfarlig, så jeg utfordret fjellene med et svimlende smil. To av bikkjene beit meg faktisk i leggen på vei opp, uten dramatikk vel og merke. Var svært svimmel og ukoordinert de første timene. Det gikk sakte men sikkert. Etter hvert ble jeg vant til svimmelheten og fikk satt i gang et normalt tempo. Lyderhorn med sine 396 høydemeter var snart et faktum. Fikk tumlet meg ned og opp til Damsgårdsfjellet med sine gode 300 meter. Klarte å havne på samme plass 3 ganger. Liker å skylde på kartet, som var et gratiskart jeg hentet nede på turistkontoret. Etter å ha gått noen runder i ring, og blitt en god time fattigere kom jeg meg frem. Neste topp var Løvstakken. Timeglasset rant, og klokken nærmet seg 4. Mørket kom snikende. Liker ikke å unnskylde meg for mye, men lokingen og mørket var grunnen til at jeg kun klarte 3 av 7 fjell. Neste gang er det alle. Litt bittert, men alt som ikke dreper gjør oss sterkere.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.