Tomtegløgg og dyreforsøk

Bruksanvisning:
Sprit: Bland 1 del Tomte- Gløgg med 2 deler vann. Tilsett 1/4 flaske 60% sprit, vodka eller lignende pr. liter vann. Varm opp – må ikke koke.
Det er da jeg begynner å lure, hva er 1 del Tomte Gløgg? Er Tomte Gløgg et internasjonalt volum mål? Kan jeg selv velge hva denne delen skal være i kveld? Skal det feks. være 3.28ml av det den ene gangen og 0,18ml den andre gangen? Denne teksten står på alle Tomte Gløgg flaskene uansett størrelse. Synes det er formye tilfeldig merking på disse jule relaterte produktene.
Men så er det en annen ting jeg lurte litt på i dag når jeg var inne på the boddyshop. Hvordan kan jeg vite at et produkt fungerer viss ingen dyr har testet det før meg? Hvordan kan jeg vite at det ikke er farlig? Kan jo bare trekke fram ørkenrotte historien. Som de fleste er kjennt med mangler disse rotten hår på halen, det kommer av et labb forsøk tidlig på 70 tallet. Det var hos L´ORÈAL sitt forsøkslabaratorium i Paris de testet en ny type ballsam. Ørken rottehalen og dens hår er den gjenstanden på ville dyr som ligner mest på menneske hår. Vi må huske at frem til 1970 hadde disse dyrene lang hår manke. De var derfor yndede gjenstander i kosmetikk beransjen.Mange vil kanskje synes synn på disse små, men det som ble resultatet av testingen var at folk heller ville ha de som kjæledyr enn test objekter. Nå som de var kvitt det lange håret var de også blitt stue rene. Hva ville skjedd viss jeg hadde tatt dette produktet i håret? Jo jeg ville trasket rundt med cap mye mer enn jeg gjør.

Ha en prevantiv dag folkens

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.