Right on track.

Som fortalt tidligere sto jeg opp kl.09:00 i dag.
Dagen har bestått av lekser, vasking av klær, støvsuging og ikke minst en 2timers terningsøkt.
Har fortiden svært dårlig økonomi, så jeg lever for tiden på julekalenderen som jeg har fått av mamsen og pappsen. De har vært så snille å sende meg en norgespakke opp hit til bergen, fullstappet av masse små middagsretter. Til frokost hadde jeg rett i koppen(ris med kylling), og en rett i koppen (varm kakao), som jeg fikk i julekalenderen. Sulten ble vel borte i en halvtime, så jeg mekket meg 6 halve rundstykker med ost og parprika, og et halvliter glass med iskald økologisk melk. Til middag i dag, sto trøndersodd på menyen, pluss 3 rundstykker med smør(smør som jeg stjal fra Bambi).

Mens jeg satt på dass og «murte» i dag, kom jeg over en vits som jeg syntes var ganske morsom.
Den går som følger: En svensk professor skrev følgende i en rapport: » jeg tok en edderkopp og sa hopp», og da hoppet den. Så kappet jeg av den bena og sa: » hopp» igjen og da hoppet den ikke. Konklusjon: Når man kapper av bena på en edderkopp blir den døv.

Mulig den ikke var like morsom nå, men jeg husker hvertfall at jeg koste meg med den vitsen på driteren i dag.

Dagens mest spilte sang: Razz – Kickflipper

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.