Tentamen setter sine spor.

Etter en tøff uke med engelsktentamen(5-timers) på mandagen. Etterfulgt av en 3 timers friskrivningsstil i norsk, føler jeg at mye av energien er sugd ut av meg allerede. Og som ikke det skulle være toppen av juletreet, så skal jeg ha en 2 timers geometri-matteprøve i neste uke. Heldigvis er O-fagsprøven utsatt til en gang på nyåret. Alt dette har ført til at den faste døgnrytmen min, sakte men sikkert, har kommet i utakt. Jeg har holdt på å forsove meg til skolen hele 3 dager denne uken, noe som ikke er særlig bra, ettersom skolen ikke starter før 17.00. Men nå ser det ut som jeg har greid å kjempe meg ut av faenskapen. Er stolt av å si at jeg sto opp kl 09.00 i dag.

Angående Lord of the rings, som vi etter planen skal se den 21 desember. Så har jeg funnet sted og tidspunkt: Ringenes Herre: Atter en Konge Sal 1 Sandnes kl.21:00 . Billetten koster 100kr per stk. Herligheten varer i 3t20min, det betyr at kinoen er ferdig nærmer 01.00. Med tanke på at vi tenkte oss en pils etter filmen, er jo spørsmålet om Banken er oppe så sent. Men et alternativ er om vi tar forestillingen som begynner kl 17.00. Men da er ulempen av vi bli sittende med masse drittunger som sitter å småfiser. Det vi gjør er at vi stikker innom banken i 19-20:00, tar oss en eller to kompisspils. Så kan vi jo gi dem et het tips om at det kommer endel tørste ølkarer i 1 tiden=)!

Men det som er viktigst, er at selv om jeg snulter på deres skattepenger, trenger jeg forhåndbetaling av alle som vil være med….. Senest innen mandag 08.12.03. Så kan jeg få kjøpt billettene over nett!

100kr settes inn på Konto: 32601276649

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.