Førjuls tid

I dag åpnet jeg 8. luke i sjokoladekalenderen min, og innså at vi nå er 13 ferdig med lukene. Det er litt over 2 uker til jul, og det skremer meg. Ha ikke akkurat fått tak i så mangfe julepresanger enda, men det ordner seg vel.
Lørdag tok jeg turen ned til Youngstorget for å se på en gjeng med luftakrobater leke seg på en svær corner som var bygget der. Fikk høre at den var vanskelig å hoppe på, og det forklarer kanskje at nivået ikke var så høyt som jeg hadde inbilt meg at det skulle vært. Jon Oloson vant, om ikke 100% fortrjent, foran bla robin Fagerli.
På kvelden var det en liten tur ut, men ikke det helt store.
I går var jeg en tur innom Mormor, for det var bursdagen til Bestefar, og den ville hun markere selvom Bestefar døde rett før påske. Hele familien var samlet, og det var jo koselig.
Klokken 0030 i natt ringte banning og vekket meg. Jeg skjønte mindre. Etterhvert klare vi å komunisere på vanlig måte, men i løpet av det 1. minuttet kom det lite fornuftig fra noen av oss tror jeg. Banning prøvde å fleipe med meg, men jeg halvsov og skjønte ingenting av hva som skjedde.
Om mindre enn 4 uker er Zahl, Ole. Kristian og jeg i Mexico. Jeg begynner å glede meg stort :-)

Ha en forventningsfull dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.