Nye tider..

I natt sov jeg godt. For første gang tilbrakte jeg en natt på det nye soverommet mitt. Det gamle stuesove – rommet er nå offisielt stuekjøkken. Det gamle badet er nå offisielt det nye badet. Det gamle kjøkkenet er nå offisielt det nye soverommet. Den gamle kjøkkeninnredningen er revet bort, men det nye soverommet er ikke helt ferdig enda. Jeg orker ikke male og legge nytt gulv før etter «Pappvin», men i dag skal jeg kjøpe komode, rullgardin og ny seng. Jeg føler at husværet mitt har gått fra å være en stor hybel til en liten leilighet. Den gamle sovesofaen er byttet ut med en ordentlig sofa. Denne sofaen har jeg fått av brutter og kona hans, og hun (kona til bruttern)har testet den godt ut. Hun har tilbrakt flere netter på den etter at hun har sovnet forran TV. Sofaen er helmax.
Jeg har også blitt ferdig med salsakurset, så girls; watch out, cause here I come. På fredag er det julebord på jobben, og på søndag skal jeg ut på byen å danse salsa med noen av jentene fra kurset..
Alt er bare fryd og gammen

Ha en ferdigstilt dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.