Motbakke

Er for tiden i motbakke. Jeg fungerer ikke. Det er ikke mye som er slik det bør være. Mye er på humpenslunken. Føler meg usikker på det meste, og er helt klart nede i en dal. Ikke så mange lyspunkter for tiden, men jeg har skrekkelig godt av det. Det hjelper heller ikke på når jeg hele tiden får små irriterende drypp.

Dagens første drypp:
Sykkelen punkterer etter en lang og tung skoledag. Resultatet er IGJEN 5 km gange med sykkelsko.

Dagens andre drypp:
Klarte å miste middagen i vasken når jeg skulle helle av vannet. Ingenting er verre når man er skikkelig sulten.

Nå er det leggetid. I morgen har jeg eksamen. Har de siste ukene vært sykt mye på skolen, så det burde gå bra. Det kan umulig gå bra. Har ikke kontrollen på det helt elementære en gang. Fissent å jobbe og jobbe, men ikke få ting til.

Ha en deprimerende natt. Jeg får sikkert ikke sove i natt heller.

(Ok, ok.. jeg overdriver litt. Sikkert bare middagen i dag som har ødelagt synet på alt.)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.