God bless Aetat

Her i Bergen har jeg fått erfare at livet er hardt når man verken har jobb eller studielån. En tidlig oktobermorgen møtte jeg opp på Aetat sin avdeling i Bergen. Planen var å prøve å få arbeidledighetstryd, og dermed slippe stuidelån fra lånekassen. Etter mange telefoner og søknader fikk jeg endelig svar på tiltale. Søknaden min ble innvilget fra og med 01.12.2003.

Dagpenger er innvilget for en periode på maksimalt (antall uker): 104 (2år)

Satsene er bergenet ut fra et grunnlag på kr: 258 000

Dagsats: 619kr
Ukesats: 3095kr

Så til alle dere som sliter med dårlig råd og et studielån som ikke akkurat blir mindre med årene. Kan jeg trøste dere med at når dere jobber så svetten renner i sommerferien for å prøve å redusere studielånet. Må jeg ligge alene på Sola beach å slikke sol på deres regning.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.