Smelli på julebord.

Ble vekket av at mobilen ringte kl. 04:30. Smelli var i den andre enden. Han hadde fått bank, skikkelig bank i følge fornærmede selv.
En stupfull Smelli nevnte ord som nedslått, kniv, blod, legevakt, pistoler og mulig sykehusopphold.
Etter å fått roet ned Smelli noen hakk ble det endelig litt mer orden på historien hans.
Han hadde vært på julebord med Platou. Han var trøtt, full og ikke minst kåt. Smelli skulle hjem, men først måtte han få tak i en taxi. Men det var lang taxikø i kveld, men til ingen hinder for Smelli. Han stiller seg midt i køen, faktisk rett foran en dame i tyveårene, mens kommentarene hagler
rundt ham. Damen bak pirker han på ryggen og spør hvorfor han stilte seg foran. Smelli serverer en kommentar som vitner om hvor full han virkelig har vært. Han bruker de små pattene hennes(hehe,ja han sa ordet patter) som et argument for at han kan snike seg foran henne. *KLASK* Smelli ser stjerner, blodsmaken av løse tenner strømmer til. Uheldigvis er 3 bekjente jærbuer av denne damen vitne til balubaen. 1-2-3 slag, Smelli går ned for telling. Smelli ser blålys og stjerner.
Noen havner på glattcelle mens Smelli må på legevakten. 3 sting i leppen senere sitter Smelli i en taxi, en taxi betalt av legevakten. Vel hjemme greier ikke Smelli å slå seg helt til ro. Det er da han ringer meg for å fortelle om festlighetene. Hehe, jeg ler mens jeg tar notater, fordi jeg vet Smelli ofte er stor i ord og liten på jord. Alle som kjenner Smelli vet at det er gutten som kan fortelle gode historier, så lenge alkoholkonsumet har vært høyt nok. Kan nevne: «Eg har pult» som Anders sitt kamera fikk festet på tape. Samtalen dabber litt av og det viser seg at han utrolig nok ikke må overnatte på sykehus. Han har heller ikke mistet noen tenner, men 3 sting har han da fått. Jeg må si jeg ble litt skremt når Smelli forteller at han hadde med seg en kniv på byen.
Han forteller meg at det ikke er en farlig kniv, men en slik kniv man åpner posten med, tanken slår meg om det er for mange kvelder i Sandnes som har ødelagt Smelli totalt. Men det hele viser seg å være er en tilfeldighet. Kniven lå nemelig i jakkelommen hans fra før. Nå tenker jeg at det hele er over, nå kan vel ikke engang Smelli tilføye mer action til historien sin, men den gang ei. Han avslutter med å si at han i kampens hete ble truet på livet av disse tre som banket han opp. De truet med pistoler og gjengoppgjør, mens han truet dem tilbake med brevåpneren sin. Han syntes også det var kult at vi var oppe i 25stk på kinodagen. Da ble det nemelig mye lettere å banke opp hele ruten neste helg. Så for ikke å ødelegge nattesøvnen hans, sier jeg til ham at det ikke blir noe problem. Smelli tilføyer at leppa ser ut som en marsipan(Bra forklaring Smelli). Jeg gir han et par trøstens ord, før vi tar farvel. Og Snipp, snapp, snute, så var nok et eventyr ute.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.