Årets Julegave

Her sitter jeg og aner fred og ingen fare. Vi begynner å prate om sparing i aktier og greier, og jeg kommer plutselig på at jeg må kjøpe BSU (Boligsparing For Ungdom) innen nyttår. Hvis jeg kjøper for 15000, får jeg 3000 i skattefradrag. Dette høres kanskje ut som en allright julepressang, men det slutter ikke her :-)
Jeg ringer Postbanken for å finne ut hva kontonummeret mitt er for BSU kontoen. 15000 graver dypt i Pappvinbudsjettet. Den hyggelige damen i Postbanken sier at jeg kan jo bare overføre penger til personkontoen eller kapitalkontoen min og så ringe tilbake så kunne hun overføre videre. Jeg spurte om hun kunne sjekke om det sto noen penger der fra før? Å ja da. På personkontoen sto det 1824 kr og på kapitalkontoen sto det 12367 kr :-) Dette var penger jeg ikke viste at jeg hadde, for jeg bruker ikke kontoene i Postbanken lenger. Jippi!!! Så julepresangen fra julenissen til megselv er altså 1824 + 12367 + 3000 (skattefradrag) = 17191. Det får man si :-)

Pappvin og senoritas, here I come !!

Ha en Tipp Topp dag uten økonomisk ruin..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.