Kjære landsmenn

Nå har vi lagt bak oss et år med både oppturer og nedturer. Noen har tatt steget bort fra kjøttkakene til mor og innrettet seg som studenter med knekkebrø og Bjørns lettkokte i munnviken. Det er vel bare de færreste av dere som har mottatt karakterer og dermed fått høstens innsats vurdert. Noe sier meg at det har bidratt til å bevare julefreden.
Jeg ble holdt ute fra det gode selskap, en forbrødring ble det omtalt som. Noe jeg desverre gikk glipp av, men det var vel strengt tatt en gjeng arbeidsløse studenter som slo ihjel en kveld? Enkelte av oss vil kanskje fortsatt heve glassene og nikke annerkjent til hverandre utover vinteren likevel?
Det er vel duket for afther skiing etterhvert?
Hva har jeg utredet i året som gikk?
Lite og ingenting er det vel mangen av dere som tenker.
Jeg har gjennomført et høstsemerter på BI Stavanger, og siden karakterene ikke er beskuet enda kan jeg si det har gått bra..
Det var mangen planer for året som gikk, jeg skulle kjøpe datamaskin, leste til mc lappen og dykke lappen. Fikk innmeldingsskjema til Sola golfklubb. Men nå som jeg har trødd inn i et nytt år er det kun en mac og en dykkelapp jeg har i hende.
Jeg var også til Bergen en tur, der det var innflyttingsfest.En fuktig og hyggelig opplevelse. Bergen er alltid en hyggelig by å komme til.
Er det noe jeg angrer på i året som gikk?
Ja, faktisk.
Jeg angrer på at jeg ikke spiste mer ferske jordbær.
Vi må se fremmover dere. Plutselig kommer de gråkledde tidstjuvene.
Hva kan dette nye året bringe?
Zahl, Ping og jeg skal til noen vildt fremmende himmelstrøk nå helt i starten. Dette er en tur der lokal kulturen står i høysete.
Jeg burde kjøpt meg en bopel i år, men vi får se.
Noen som har våknet med brennte skjortearmer idag?

Godt Nytt år

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.