«Då har det pigede rabla heilt for meg!»

Uten diskusjon har jeg tydeligvis gått med på å kjöpe inn en såkalt ergometer sykkel. En helt unyttig sak, hvor man sitter og sliter seg ut uten å rikke seg en meter. Nå har jeg hvertfall en god grunn til å spise mye pizza fra Ringstorp.
Håper at jeg klarer å stå i mot presset, og ikke begynner å bruke dette apparatet.

Ellers var det herlig å komme tilbake til Helsingborg. Sykdom og bedrövelig vär gjorde at de siste dagene i gamlelandet ikke var noen stor opplevelse.

Hej!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.