Muldvarpen lurer i molly

Noen som husker «MULDVARPEN» på tv-norge?

Som mange andre har jeg startet det nye året med mål om å jobbe mer, sove mindre, enkelt og greit å kaste bort mindre tid. Jeg har inngått et veddemål med Marius om at ingen av oss får sove til lengre enn kl. 10.00. Det høres kanskje lett ut for dere morgenfugler, men her i molly oppererer vi med et annet «normal-døgn».

Muldvarpen (på dette tidspunkt vet jeg ikke at han er Muldvarpen) starter dagen med å gire meg opp til litt x-box-spilling. Det endte med 5 timer snowboardspilling. Etter anbefaling av Muldvarpen, brukte vi to timer på en film som minst kunne vært på halve tiden.
Nå skulle jeg egentlig lagt meg, men som dere forstår, kjenner muldvarpen overtalingens kunst. Det ender med at jeg blir med å spiller snowboard igjen. Om og om igjen…. den samme løypa, sikkert den vanskeligste på spillet. Klokka går, og jeg bestemmer meg for å være i seng til ett. Når jeg tror det nærmer seg, har vi fremdeles ikke klart løypa. Dette sammen med en rappkjefta Muldvarp overtaler meg til å spille til kl. 02.00. Det måtte jeg klare.
Jeg følger med på tiden, sjekker klokka til Muldvarpen, en mobil på bordet og klokka på kjøkkenet. På slaget 02.00 går jeg for å legge meg. Da jeg skulle stille vekkerklokka forstod jeg ingenting. Halv fire var den. Tre klokker hadde han greid å stille mens vi spillte, og fikk meg derfor til å tro at det enda var tidlig på kveld.
Jeg hørte Muldvarpens onde latter, og konstaterte at nok en gang hadde han fått meg til å kaste bort en dag. Nyttårsforbedringene mine har fått en tøff start, men nå som jeg vet hvem Muldvarpen er håper jeg det blir lettere.