Mulvarpens siste påfunn

Klokken er 13:00. Det er helt vindstille i dag, sol og blå himmel. Frosten som ligger på hustakene indikerer at kvikksølvet er på den rette siden av gradestokken. Med andre ord, en perfekt dag å leke seg i snøen. Er litt misunnelig på Anders og co, som sikkert får en smooth dag i Røldal. Hvor bl.a. helli-skiing står på menyen. Skulle så gjerne vært der i helgen, men det var ikke transportplass=(. Satser på at Anders greier å få hjem snøfjøla mi, slik at jeg kan få kjørt litt på Voss. Noen som er med på en dagstur neste helg? Gi lyd.

I går var vi en liten tur på byen. Planen var å stikke opp på NHH, stor fest skulle det være ifølge Bambi. Så Bambi, Peter, Andre´ og jeg satt å pimpet i Molly. NHH ble det aldri noe av. Hvorfor? Jo, fordi Bambi skulle dusje, noe som medførte i at alle billettene var blitt revet bort når vi endelig var fremme. Så vi tok turen til byen. Pga. endring i planene fant «tøffelhelten» Andre´ ut at han måtte hjem. Så vi byttet ham ut med bursdagsbarnet Marius. Det ble en rolig kveld på Miles Ahead uten den store balubaen. Med unntak av de siste 5 minuttene før vi ble kastet ut. Det startet med at ei dame Bambi hadde soglet på hele kvelden skulle til å gå. Jeg ville ha litt action, så jeg grabber tak i Bambi og nærmest tvinger han til å hilse på henne. Bambi liker ikke ståpikksjekkings forsøket mitt. Så idet han river seg løs velter han en øl over seg. Hehe, midt i skrittet. Dette skjer mens damen han har soglet på hele kvelden passerer ham. Det begynner å skumme i munnvikene til Bambi. Øynene fester seg på Petter, det lyser Kill, Kill, Kill! Bambi er overbevist om at det var Petter som slengte øl`en i skrittet hans. Bambi svarer med samme mynt, og sender en øl tilbake i skrittet til Petter. Petter blir sur og prøver å jenteklaske Bambi på kinnet, men slu som en rev trekker Bambi seg unna. Det er da Peter grabber øl´en min og sender den mot Bambi, men igjen så styrer Bambi unna øl`en. Denne gang med en slags breakedancemove. Må ikke spør meg hvordan han fikk det til, men jeg ble imponert. Har aldri sett Bambi breake før. Øl`en ender hvertfall over 2 bolefjes som henger i baren bak oss. Det er med nød og neppe at Petter kommer seg unna med livet i behold. Vi finner da ut at vi bør komme oss hjem. Vi går mot utgangen, men Madsen er ikke helt fornøyd med sjekkingen til Bambi. Idet vi går mot garderoben får Madsen øye på damen til Bambi. Barnslig som han er skubber han til Bambi, slik at han nærmest går på trynet i puppene til den ene venninen. En illsint Bambi steiler da 180 garder rundt og kommer stormende mot meg, nå er skummingen i munnvikene enda mer synlig. Vaktene oppdager situasjonen og kaster oss på dør. Utenfor får jeg en verbal leksjon om hvor barnslig gjort det jeg gjorde var. Der og da er jeg selvfølgelig ikke enig. Diskusjonen fortsetter hele taxieturen. Men helt sånn plutselig begynner alle å le av hele diskusjonen. Vi kommer til å tenke på hvor mange idiotiske samtaler en taxisjåfør må hørre på, så vi spør om denne var toppen av kransekaken. Han forteller at diskusjonen vårs faktisk ikke er den værste han har hørt. En gang hadde han en dame og en mann som kranglet over hvem som var størst utstyrt nedentil. Men nok om den kvelden.
Jeg må bare få si at Bambi hadde all rett til å være sur på meg. Tror det var jeg som ble litt overivrig. Bambi som har lest bladet «Mann» sin reportasje om hvordan man sjekker opp damer på byen, minst 5 ganger. Vet at det ikke nytter med ståpikksjekking. Så jeg beklager min oppførsel…. Men alt i alt velger jeg å tro at vi hadde en koselig tur på byen=)!

Ellers så har vi faktisk greid å irritere på oss den nye leietakeren som har rom under meg. Det tok oss en liten uke. Så han flytter ut neste måned.

Dagens sang: R.E.M – Bad day

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.