Dette var på tide

Rette etter jobb i går dro jeg opp på frognerseteren og spente på meg skiene. Det var duket for årets (og sessongens) første langrennstur. Det var ca 7 blå, det vil si perfekt blå-swix føre. Det gikk perfekt på den silkemyke sneen. Å, for en herlig følelse å komme seg ut i skogen med ski under føttene. Dette hadde jeg ventet lenge på. Jeg har skaffet meg nye langrennsstøvler til denne sessongen. De snart 10 år gamle Salomon Racing Skate er herved byttet ut med et par splitter nye Salomon Racing Classics. De var nydelige. :-) Jeg ønsker å rette en stor takk til Pelle for perfekt prepping av Madshusene mine og en kanskje enda større takk til Kong vinter og skiforeningen for de perfekte løypene.

I dag blir det pølsemiddag med gutta, men i morgen skal jeg igjen spenne på meg skiene og feste hodelykten på hodet å sette inneover i Marka.

Ha en dag uten gjennomslags skare og sure miner.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.