Økonomi

Anders foran helikopter i snøen

I dag ramlet det inn 16000 smack på kontoen min. Få minutter senere var 9500 av dem ute igjen, alt i regninger. Og etter litt skolebøker og noen planlagte snowboardboots er det lite igjen. Ser fremover til en god tid med Bjørns havregryn og spaghetti uten ketchup. Må vel berette litt om helgens utflukter. Var så privilert å få bli med på heliskiing i Temptation Valley. Konseptet er forbudt i Norge, men med de rette formålene finnes det små smutthull som lett ble utnyttet en legendarisk dag i dalen. Forholdene på lørdag var helt eksepsjonelle. Verdensmesterføre, vinstille og bluebird. Orgasmisk. Føler at jeg har mye til felles med Seth Morrison. Eneste forskjell er at han er i Lyngsalpene, mens jeg er i Røldal. I går dro jeg opp til Eikedalen sammen med Sogndal og Bambooshgutta. Ryktene har svirret lenge om Norges beste kveldskjøring, og ryktene er herved bekreftet. Har dog bare Røldal og Ålsheia å sammenligne med, men det var fantastisk. Nesten 4 supereffektive timer med offpistekjøring etter skoletid er ikke akkurat det kjedeligste jeg har opplevd. Mye artig og kupert terreng gjorde kvelden til noe som vil huskes. Fikk også sett mye på terrenget og fjellene rundt skisenteret, og må si at jeg gleder meg stort til å få kjørt der på dagtid. En fullverdig kandidat til Voss. To tomler opp!

Har sittet mye med å få kontroll på timeplanen min de siste dagene. Skal prøve meg på 55 studiepoeng dette semesteret. Har lært at det er viktig å ha mål her i livet. En smule optimistisk vil kanskje noen påstå, men jeg går alltid for gull. Skal kanskje prøve å søke meg inn på bachelorprogram i kommunikasjonsteknologi og nye medium neste år. Vi får nå se hva tiden bringer.

I morgen blir det kanskje en tur til Røldal igjen. Har fri fredager dette halvåret.

Sjallom!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.