Et savn

De som har møtt meg den siste måneden har helt sikkert merket at noe ikke er helt 100%. En god måned uten min elskede Spiegel har vært hardt. Da hun sent i går kveld trillet inn på parkeringsplassen til Hordatun hotel ble jeg riktig så rørt. Dama mi var tilbake. Lovie hadde tatt utrolig godt hånd om henne. Evig taknemlig for den Lovie! I dag har vi hatt atten en (tung) pudderdag. Men jeg må dessverre berette om en liten uheldig hending. Har vært så idiotisk å kommet i skade å skade kjære lille spiegel. Da jeg ble litt ivrig med å dunke snog av bootsa mine gikk hennes bakre lykt i tusen biter (sprekker). Beklager. Er lei meg. Tviler på tilgivelse..

I kveld skal vi feire bursdagen til 2-time-playah Ruben. Gutten med en dame i hver havn. Tipper det blir bratt.

Ellers er jeg MEGET skuffet over initiativet til medlemmene her med tanke på betaling (forum).

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.