Nytt våpen

På lørdag tok jeg en tur til byen med et mål. Nytt våpen skulle skaffes. Jeg hadde så og si bestemt meg på forhånd, og da jeg kom inn i butikken ble jeg sikrere enn noen gang. K2 Seth Pistol 179 skulle bli mitt nye tillskudd til våpenarsenalet. Etter å ha forhandlet frem en ok pris hadde jeg sikret meg Seth Pistol med Look P12 jib bindinger. Vi ble enige om at jeg skulle hente dem mandag, men da jeg var i butikken i går var de ikke klare enda. Stopperene som skulle monteres på pisolene var ikke brede nok, og nye måtte skaffes. De var utsolgt fra importøren, men de skulle komme i løpet av uken. Nå håper jeg bare at de er på plass før fredag, slik at jeg kan få prøvd de nye skiene i Røldal til helgen. Dette blir helt rått.

Ha en høytflytenede dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.