Til salgs

Jeg skal selge min Onkyo A-9911 stereoforsterker. 2x160w/4ohm. Fargen er ikke så gangsta som vist på bilde, min er helt svart. Herligheten veier 19,7kg. I tilegg slenger jeg med en Fisher cd-spiller og signalkabeler til 1000kr.. Bud Ønskes! =)

Har Pizza i ovnen så jeg rekker ikke å komme med noen lang oppdatering. Kan nevne at jeg på fredag var en tur på Voss, noen som var svært etterlengtet. Lørdag og søndag deltok jeg på et klatrekurs i Lehmkuhl-hallen. Dette var også en suksess. Ellers kan jeg si at jeg har holdt meg borte fra alkoholen i 16 dager nå =)! Men nå må jeg stikke, ellers svir pizzaen seg=)…Velbekomme…

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.