Gratulasjoner

Har noen gratulasjoner jeg må få has på. Først ut var Laila på fredag med sine toogtyve år. Hipp, hipp, hurra! Brøt dessverre tradisjonen i år med bursdagssang. Får skylde på telefonen min som ikke er helt frisk for tiden. En annen som fortjener en vel overstått er Per Fredrik som i går ble godt over tyve år. I dag er min gode venn Johnny så heldig å bli 24 år. Og sist, men ikke minst; Jokke klarte i helgen å bli norgesmester i tresteg. Imponerende prestasjon. Klemmer til dere alle! Jokke er en kar jeg først møtte på Voss. Med godt mot og fyrstikktynne bortoverski kjøpte han seg dagskort til Voss fjellheiser. Det hadde dumpet en del pudder de forgående dagene, og jeg syns riktig så synd på gutten med det skrale utstyret. Det tok ikke lang tid før det gikk opp for meg hvor totalt feil jeg hadde tatt av ham. Var det en som pumpet puder, og droppet klipper, så var det Jokke fra Sogndal. Sprø kar.

7 min igjen! Dæm! Har litt skrivesperre her jeg sitter. På vei til skolen i dag fikk jeg den typiske fredagsfeelingen. Merkelig igrunn, da uken knapt har startet. I dag er en slik dag at hvis det hadde vært fest, så hadde jeg vunnet den. Lett.

Er dog litt bekymret for tiden. Spiegel er ikke i slaget. Hun hoster og harker og det virker faktisk som hun egentlig vil holde seg i ro. Forrige uke tok jeg henne med til autokrankenhaus, men hun var tydeligvis lite kin på å bli innlagt, for da legen tok henne på et kvarters kjøretur pustet hun like lett og pent som en hvilken som helst tenåring. Tøysejenta mi. For en lang setning. 1 min igjen til gruppearbeid i diskrete strukturer begynner. Sjallabajs.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.