Slutt å mas

Jeg skal prøve det store kunststykket å «make something from nothing» Det har med andre ord ikke skjedd så mye i det siste. Men det bør jo nevnes at jeg var i Røldal i helgen. Det ble som man kan forvente når Odd, Katrine, Anders, Ole Kristian, Lars, Ida, Peder, Emanuel Sefan og Undertegnede er samlet til kalas på Hordatun. Et par kjappe runder med Norsk Hydro satte standarden.. Lorenzo spilte opp til dans, og jeg fant ut at jeg skulle hjelpe ham med syngingen. Det gikk vel så som så.. At jeg glemte teksten til Tore Tang sier vel sitt. Søndag var det påskestemning i Hordadalen med alt det innebærer. Klein som fy, godt og varmt, blå himmel og vindstille. Den eneste som manglet var Onkel Spy..
Det var gøy med en skikkelig god gammeldags Røldals helg. Takk til alle dere som var der.

Hvis noen lurte, så drar jeg til Stockholm på onsdag, og da er det alltid hyggelig å slå av en prat med kjentfolk i det ganske land slik at det ikke bare blir jobbprat med kolegaene på kveldstid. Hint Hint

Ha en fortsatt masete dag :-)

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.