Rommene i Ulvahulå er valgt!

Vi har nå funnet oss en kongefin leilighet i sentrum, rett ved siden av Hulen. Leiligheten består av 6 soverom. 4 soverom til 3000kr, og de 2 andre til 3500kr. Både jeg, Anders, Kalle og Hanne Marthe var interessert i å ha et av de billige rommene. Hanne Marthe var superbuddy som sa at hun kunne ta et av de små rommene. Vi gutter ble dessverre ikke enige. Så det ble slått fast at vi måtte foreta en slags loddtrekkning. Det kom mange ideer om hvordan dette skulle gjøres. Kalle var kreativ å foreslo at vi skulle ha en slags ronkekonkurranse, hvor vi enten skulle se hvem som kom først, eller hvem som fikk mest ut=).
Dette var selvfølgelig en gren som passet ungkarene Anders og Kalle ypperlig. Jeg visste at jeg ikke kunne stille opp mot de evige ungkarene, Anders og Kalle. Så av stategiske årsaker var jeg noe mer kjedelig i valget av loddtrekning. Jeg foreslo at vi skulle kaste terning, men lettere sakt enn gjort når ingen av oss eier en terning. Da tok Anders afære og ringte Dokkebakken hvor de ble enige om et slags loddsystem.

Anders ble bedt om å rangere de enkelte rommene med nr. fra 1-3. Oppsettet så slik ut:

Stort 3
Mellom 1
Lite 2

Videre over telefon ble vi enige med Erling at han skulle si et nummer til hver av oss, uvitende om hvilket nummer rommene hadde fått. Kalle fikk nr.1, Anders nr.2 og jeg fikk nr.3! Wooooohooooo! Jeg vant, jeg vant!!!!! Rommet som har vindu og utsikt til bakdøren til Hulen, der alle artistene kommer og går. Rommet med det superkule vinduet som går i bue!!! Tusen takker Erling, sko knuulld deg…. Og ikke minst Marius som tastet inn 3 tallet på det store rommet!!!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.