I am back..

Så har det jaggu meg skjedd igjen. Tror dere ikke jeg har blitt sendt til Stockholm for teste noe nye system greie. Nå har jeg altså bevist min udugelighet her borte ved to tidligere anledninger, men det er tydeligvis god underholdning for svenskene, for nå sitter jeg altså her igjen. Nå vurderer jeg faktisk å prøve å gjøre en god jobb, så blir det kanskje slutt på denna jobbingen. Neida. det er faktisk trivelig med en liten Stockholms tur en gang i blant. Ikke minst pga Tax – Free kvoten, men det er ganske lærerikt å sitte ute hos kunden slik. Jeg tror dette skal gå greit jeg.

Ha en overaskende bra dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.