Verdighet

Jeg er stolt. Jeg er stolt over kameratbloggen vår. Stygg som faen og sjelden oppdatert, men jeg er stolt. Vi var først ut. Sogndal maser om at han har planlagt en kameratblogg i flere år. Bullshit. Bambi og Tommy frontet sine tanker, og Trashie og Zahli gjennomførte det. Vi har hatt suksess. 100 unike besøkende hver dag er hva jeg vil kalle en suksess. Det jeg ikke er fullt så stolt av er at layouten jeg laget for 3 måneder siden ikke er implementert. Vil heller ikke komme med løfter om når dette vil bli gjort. Det som gleder meg mest er at flere følger etter oss. Først ut var Daimgjengen. Her er det Knut som dominerer bloggingen. Jeg er nok en av de ivrigste leserne som leser absolutt alt. Et innlegg fra Knut tar lett over en kvarter å lese. Det er også spesielt interessant å høre i fra gutta i Kosovo. Det blir mye militærpreik, noe som jo er forståelig. Neste blogg ut var Ole Thomas og hans «Hvaskjer?«. En direkte ripoff fra oss, men tittelen er i følge OT en provisorisk greie. Ole Thomas er en av fire i klassen min jeg har lært navnet på. Tror dette vil bli en god kamerat. En like god kamerat er Gisle. Vet egentlig ikke hvorfor jeg kaller ham Gisle når alle jeg kjenner kaller ham for «Sogndal». Han er ankermannen bak det nyoppstartede prosjektet «Mottaket«. Denne kameratbloggen skiller seg en del ut i fra resten av oss, og er laget for å rapporter fra Mottaket. Er i bunn og grunn ikke en kameratblogg på lik linje med oss andre. Det blir mer som om vi skulle hatt molly.com eller f.eks. ulvehula.com.

I dag har jeg flyttet det meste av stasjet mitt ned i Ulvehula. Ble henrykt da jeg oppdaget hagetearelet som lett vil bli brukt til trampolinehopping og andre øldrikkende aktiviteter. Etter flytting var jeg innom Morten og Kjersti. Rotet litt rundt på laptopen og fikk servert et av de beste vegetarmåltiden jeg har smakt. Kjersti hadde laget Lasagne med squash(?) og andre eksotiske grønnsaker. Jeg spiste trolig opp det som var planlagt å vare uken ut. *trashie*. Da jeg returnerte til Molly var klokken så vidt passert midtnatt. I stuen fant jeg 3 spritfulle kamerater. Etter rask titt på kalenderen min, som fortalte at skoledagen min begynte kl. 1415, tok jeg turen ned i alkoholens dype mysterier. Hurra for en kveld med patetiske og unødvendige krangler. Vel, alt har sin sjarm.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.