På reisefot

Jeg slenger meg på denne innleggs-bölgen som går for tiden, og smeller til med:

Idag er det mini-cruise til Finland som står for tur. Meg og en selger fra jobben reiser på «produktinformasjonsreise» med en leverandör til Finland. Betyr i prinsipp ubegrenset mengde mat, fyll og fest! :)
Tar snart bilen til Stockholm hvor Finlandsbåten venter.
Forrige uke var destinasjonen Göteborg. Her var det oppläring på brannvegger og VPN som var målet. Også her ble det tid til litt festligheter, men vi tok det forholdsvis seriöst. Noe jeg mistenker at denne «produktinformasjonsreisen» ikke blir.
Båten går om 6 timer, og jeg sitter fremdeles her i Helsingborg.
Jalabais! Nå ringte sjåfören min. Perkele!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.